Advies aan franchisegevers 


Hebt u een succesvol concept gestart dat u nu wil uitbreiden?


Retail Expertise begeleidt u om de kansen op slagen van uw project te maximaliseren ; een netwerk uitbreiden, moet doordacht gebeuren, we overlopen dan ook alle stappen die noodzakelijk zijn om met succes uw franchise uit de grond te stampen, van het omschrijven van het project tot het invoeren van een performante franchisestructuur. 


U ontwikkelde al uw eigen netwerk en hebt nood aan een externe blik, adviezen of af en toe wat hulp?


Retail Expertise staat klaar om naar u te luisteren en om u te begeleiden tijdens de noodzakelijke ontwikkelingsfasen om uw netwerk verder uit te bouwen;  audit, organisatie van een performante franchisestructuur, ontwikkeling van tools voor de opvolging, tussenkomst als tijdelijke of plaatsvervangende netwerkleider, aanwerving en training, ...


Dankzij de steun van Retail Expertise konden wij, na een nauwgezette analyse van onze noden, de onontbeerlijke hulpmiddelen ontwikkelen voor onze ontwikkeling.


Zo konden wij dankzij de enorme luisterbereidheid van dhr. Hamadouche een strategie uitbouwen die perfect is aangepast aan de specifieke eigenschappen van ons business model: de franchise.


Dankzij een duidelijke visie kon Poivre & Sel in alle rust en enthousiasme de uitdagingen van de groei aanpakken."

 

- Alexandra en Thierry Buche, oprichters van de franchise Poivre & Sel